ROYAL FOOD CORNER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 959 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Food Corner. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:43 Normaal goede ervaring gehad. Ik bestelde een grote portie en dan verwacht ik ook een grote portie. De hoeveelheid was matig. Daarnaast had ik evenveel salade als kipdoner, beetje raar wel. Dit zijn we niet gewend van Royal Food. Smaak was goed.
23 nov 2022 om 13:58 Pizza salami en een panini kip, heerlijk!
18 nov 2022 om 16:22 Top gegeten vandaag! Mvg Weert vaccinatiestraat
17 nov 2022 om 5:49 Goed gegeten, snelle service
14 nov 2022 om 17:41 Friet Royal werd bezorgd in kartonnen bakje en was warm, lekker en voldoende. De Hamburger Royal viel tegen. Was voorheen grote, dubbele hamburger, nu kleine enkele voor € 9,95. Portie frietjes was veel te klein. Bezorging half uur te laat.
9 nov 2022 om 19:56 Prijzig! Snel bezorgd maar liever kwaliteit dan kwantiteit. Meer kip dan wat anders, heel jammer. Ik hoop dat hier wat mee gedaan word! Want jullie kunnen het wel, de smaak was zeker goed en de kip was lekker, maar jullie kunnen beter dan dit.
3 nov 2022 om 22:22 We hadden 2 kleine kapsalons maar dat was net genoeg voor een muis. 3 happen en het was op en dat voor €6,50 nooit meer!
30 okt 2022 om 19:30 Lekker eten en fijn op tijd met alles warm
28 okt 2022 om 18:04 20 min te laat en we hebben allemaal kip gekregen terwijl er 4 voor doner kebap vroegen
26 okt 2022 om 11:39 lekker eten
8 okt 2022 om 23:49 Volgens de app zou het eten na 40min bezoegd moeten worden. Toen bleef hij 20min staan op.. de bezorger kan elk moment aanbellen. Na 60min was het er nog niet dus heb ik gebeld. Uiteindelijk na ruim een uur toch pizza. De pizza zelf was heerlijk!
7 okt 2022 om 19:37 Eten was heerlijk